Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να παρουσιάζει προϊόντα ιδανικά για την φροντίδα του σώματος. Θεωρούμε πως ο πελάτης, πρέπει να έχει πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα που θα προσφέρουν ευεξία και ομορφιά.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
+30 2311 300 400

EMAIL:
info@powerpharm.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Ζουμετίκου 45, Χαριλάου 542 49
Καλάθι
Αναζήτηση
  • Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι.
  • Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι.
 

Powerpharm / Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Χρήση cookies

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο www.powerpharm.gr χρησιμοποιούμε cookies ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies δεν μπορεί να ληφθεί παραγγελία όχι μόνο από το www.powerpharm.gr, αλλά απ’όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Παράλληλα τα cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α.
To cookie είναι λοιπόν αυτό που σας επιτρέπει να αφήνεται προϊόντα στο καλάθι σας, κατά την διάρκεια διαφόρων επισκέψεων σας στο κατάστημα μας. Σε συνεργασία μαζί του λειτουργεί το καλάθι τους καταστήματος μας και για τον λόγο αυτό δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις online αγορές σας αν έχετε απενεργοποιήσει την λειτουργία των cookies στον browser που χρησιμοποιείτε. Θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι τα cookies που χρησιμοποιεί το www.powerpharm.gr είναι απολύτως ασφαλή.
Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της POWERPHARM E.E. σε διάφορους ιστότοπους στο διαδίκτυο.
Τρίτοι προμηθευτές (συμπεριλαμβανομένης της Google), δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της POWERPHARM E.E..
H POWERPHARM E.E. δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της για επαναληπτικό μάρκετινγκ (Remarketing).
Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ

Πρόσβαση μέλους στα προσωπικά δεδομένα

Ως εγγεγραμμένο μέλος του www.powerpharm.gr έχετε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευθεί (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997). Εφόσον υπάρχει λόγος μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά, κάνοντας login με την βοήθεια του ονόματος χρήστη και κωδικού εισόδου, μεταβαίνοντας στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Γενικά μπορείτε να προβάλλετε οποιεσδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (δικαίωμα αντίρρησης, άρθρο 13 ν. 2472/1997).

Προστασία και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997)

Η εταιρεία POWERPHARM E.E. συλλέγει και επεξεργάζεται τα στοιχεία αυτά για ιδίο όφελος και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας χρήση αυτών, για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους. Το www.powerpharm.gr ρητά δηλώνει ότι με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει μέρος ή το σύνολο των προσωπικών στοιχείων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε (άρθρο 11 ν. 2472/1997).
Το www.powerpharm.gr δεσμεύεται από τον νόμο και είναι υποχρεωμένο να τηρεί με ασφάλεια καθώς και να φροντίζει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε πελάτη και εγγεγραμμένου μέλους που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ή επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τρίτο πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, για ανεπιθύμητη επικοινωνία ή για να σας αποσταλεί διαφημιστικό υλικό το οποίο δεν έχετε ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας. Ακόμα και το να μοιραστούμε κάποια στοιχεία σας με κάποιο τρίτο μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τις αγορές σας, θα γίνει μόνο μετά από δική σας έγκριση.
Όλες οι πληροφορίες κάθε παραγγελίας και τα προσωπικά στοιχεία κάθε μέλους του www.powerpharm.gr είναι εμπιστευτικά και κωδικοποιημένα, ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τρίτους.
Τα προσωπικά δεδομένα των μελών του www.powerpharm.gr αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται και επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών αναφορικά με λειτουργίες ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών. Χρησιμοποιούμε επομένως τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να μπορούμε έτσι να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία με διάφορους τρόπους:
Για να μπορείτε να εγγραφτείτε σαν μέλος στο www.powerpharm.gr . Ως μέλος έχετε πρόσβαση σε παλαιές και τωρινές παραγγελίες προκειμένου να ελέγξετε την κατάσταση αυτών, μπορείτε να κρατάτε λίστα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε μελλοντικά, καλάθι προϊόντων, προσωπικές ρυθμίσεις κ.α.
Για να κάνουμε άμεση παράδοση στον χώρο σας παραγγελιών που έχετε κάνει online.
Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε και να ελέγχετε τις παραγγελίες σας.
Για να μπορούμε να σας ενημερώνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα νέα του e-shop, για ειδικές προσφορές και προϊοντικές ενημερώσεις.
Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ.
Η εταιρεία κάνει μόνο χρήση απρόκοπων στατιστικών δεδομένων (τύπο browser, γεωγραφική περιοχή κ.λπ.) με σκοπό να βελτιώνει συνεχώς το ηλεκτρονικό της κατάστημα, αλλά και γενικότερα για να γνωρίσει καλύτερα τους επισκέπτες του.

Προσωπικά Δεδομένα

Σαν επισκέπτης μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα , χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία. Στην περίπτωση που θα θέλατε να εγγραφείτε σαν μέλος στο κατάστημα μας και να προχωρήσετε σε δημιουργία ενός λογαριασμού, προκειμένου να ενεργοποιηθούν αυτόματα οι αντίστοιχες υπηρεσίες μέλους του site (εμπορικές συναλλαγές, παρακολούθηση παραγγελιών, διαγωνισμοί, newsletters κ.λπ.), θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address), καθώς και ένα όνομα χρήστη (username) μαζί με κωδικό εισόδου (password), που θα χρησιμοποιείτε για να συνδέεστε κάθε φορά με τον λογαριασμό σας. Επιπλέον προσωπικά δεδομένα θα σας ζητηθούν σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλλετε μια παραγγελία ή απλά να ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, προκειμένου να διευκολυνθεί η επικοινωνία της εταιρείας μαζί σας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση μιας αγοράς σας από το www.powerpharm.gr είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας, κάποιων πληροφοριών/προσωπικών σας στοιχείων για την διαδικασία της ηλεκτρονικής συνδιαλλαγής.
Όταν κάνετε μια παραγγελία και προκειμένου αυτή να εκτελεστεί και να σας παραδοθεί επιτυχώς, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας και την διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα που επιθυμείτε (εάν διαφέρει από την πρώτη), τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της στα ανάλογα πεδία, ενώ στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου θα σας ζητηθεί το όνομα της επιχείρησης, το ΑΦΜ και η διεύθυνση της έδρας της.
Επιπλέον υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί η ενεργοποίηση των cookies.
Ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται, προκειμένου να απολαύσετε συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.